Σχολεία Βιολογίας της Τροφής

Τα Σχολεία Βιολογίας της Τροφής γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη χρονιά και έχουν στόχο:

  1. Να σας βοηθήσουν, μέσα από συζήτηση, βίντεο, δραστηριότητες και ασκήσεις να ξεχωρίσετε τους μύθους από την πραγματικότητα σχετικά με το τι είναι θρεπτικό και τι όχι.
  2. Να σας δώσουν νόστιμες υγιεινές συνταγές καθώς και έξυπνες ιδέες οργάνωσης γευμάτων.
  3. Να σας εμπνεύσουν να αναλάβετε την ευθύνη της τροφής σας και να ξυπνήσουν μέσα σας μια ευφυΐα που ξέρει πως δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε τρεις κύκλους μαθημάτων:

  • Σχολείο Βιολογίας της Τροφής, για όσους ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν εκ βαθέων για τη βιολογία του σώματος και το πώς αυτό επηρεάζεται από το φαγητό (συνήθως ο κόσμος που συμμετέχει χάνει κιλά ως αποτέλεσμα της νέας γνώσης που εφαρμόζεται).
  • mini-Σχολείο Βιολογίας της Τροφής,  για όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στο πώς οι πρωτεΐνες, τα λιπαρά και οι υδατάνθρακες επιδρούν στο σώμα.
  • Σχολείο Πολύχρωμης και Διασκεδαστικής Τροφής, για όσους ενδιαφέρονται να  δελεάσουν τα παιδιά προς πιο θρεπτικές τροφές που τα βοηθούν να αναπτυχθούν σωστά και να κατακτήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη, τη διάρκεια και το κόστος συνεχίστε το διάβασμα εδώ…

Σημαντικό: Αν είσαστε ομάδα ή οικογένεια, τα ομαδικά προγράμματα, αυτούσια ή προσαρμοσμένα, μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο χώρο σας.