Ομαδικά προγράμματα

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε αρκετούς κύκλους μαθημάτων. Ρίξτε μια ματιά στο φετινό μας πρόγραμμα και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Ξεκινάμε από 30 Σεπτεμβρίου!

Σχολείο Βιολογίας της Τροφής – για όσους ενδιαφέρονται να να εξυγιάνουν τη σχέση τους με το σώμα τους και το φαγητό, να καλλιεργήσουν διαισθητική διατροφή και να επιμορφωθούν εκ βαθέων για τη βιολογία του οργανισμού σε σχέση με την τροφή.

Σχολείο Πολύχρωμης Τροφής – για κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να διευκολύνουν τα παιδιά προς πιο θρεπτικές τροφές ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν σωστά και να κατακτήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους!

Μαθήματα αυτο-φροντίδας – για να εκπαιδευτούμε σε ένα πιο συμπονετικό τρόπο αντιμετώπισης του εαυτού μας.

Βασικές αρχές βοτανοθεραπείας – για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για τα βότανα και τη θεραπευτική τους αξία. Οι διάφορες θεματικές θα ανακοινώνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας στο  facebook.

Easy Freedom Yoga –  για όσους και όσες θέλουν να γυμναστούν με ήπιο ωστόσο αποτελεσματικό τρόπο. Ιδανική επιλογή για άτομα με μικρή εμπειρία εκγύμνασης ή περιορισμένης κινητικότητας (τραυματισμός, αρθριτικά κτλ).

Δημιουργική απασχόληση παιδιών – για παιδιά 4-8 ετών με θέμα τη σωστή στάση απέναντι στο σώμα μας, την τροφή μας, τον πλανήτη μας.

Σεμινάρια – Ομιλίες με θέμα την προαγωγή της υγείας σε μηνιαία βάση. Ενδεικτικά θέματα: Παρασκευή προβιοτικών τροφών, γλυκισμάτων χωρίς ζάχαρη/γλουτένη, δυναμωτικών εναλλακτικών σνακ κτλ. Οι διάφορες θεματικές θα ανακοινώνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας στο  facebook.

Πληροφορίες –  Εγγραφές στο  2821 307 003 ή στο 6972 314 412