Ατομικό πρόγραμμα

Αυτό είναι το βασικό πρόγραμμα που προσφέρουμε, στα πλαίσια του οποίου είναι διαθέσιμες για εφαρμογή και εξερεύνηση όλες οι τεχνικές και στρατηγικές του BODYLOVE. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται απόλυτα πάνω στον ενδιαφερόμενο και τις ανάγκες του.

Συναντιόμαστε κάθε δεύτερη εβδομάδα για μία ώρα, είτε από κοντά, είτε μέσω Internet. Μετά την κάθε συνεδρία ακολουθεί email με τα σημαντικότερα θέματα που συζητήσαμε και ιδέες για πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση. Συνήθως, μετά τις πρώτες συναντήσεις, η συχνότητα μεταβάλλεται σε μία φορά το μήνα. Δεν υπάρχει προκαθορισμένος ελάχιστος ή μέγιστος αριθμός συναντήσεων. Μπορεί να καλύψει ολόκληρο το φάσμα θεματολογίας μας και η διάρκειά του ορίζεται αποκλειστικά από τις ανάγκες του ατόμου. Ωστόσο, στην πλειονότητα των περιπτώσεων η διάρκεια του προγράμματος κυμαίνεται από 6 έως 20 συναντήσεις, μέσα σε διάστημα έως και 6 μηνών.

Καθ’ όλη της διάρκεια της συνεργασίας μας θα σας θέτω στόχους, θα ενθαρρύνω συμπεριφορικές αλλαγές, θα παρέχω έξυπνες πρακτικές συμβουλές και θα είμαι δίπλα σας σε κάθε στάδιο της πορεία σας προς την αλλαγή.

Ενδεικτικά κάποια από τα θέματα που δουλεύω με άλλα άτομα αυτό το διάστημα: τροφικός εθισμός, μείωση ζάχαρης στο καθημερινό διατροφολόγιο, οργάνωση τροφοθήκης, σαμποτάζ φροντίδας εαυτού κτλ.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη προσέγγιση μου, το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα. Σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας για μια δωρεάν διευρευνητική συνεδρία.