ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διερευνητική συνεδρία

Αν θα θέλατε να συνεργαστούμε, το πρώτο σας βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μου και να προγραμματίσουμε μια δωρεάν διερευνητική συνεδρία. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ατομικό πρόγραμμα

Αν θέλετε να ισορροπήσετε στα κιλά σας και να συμφιλιωθείτε με το φαγητό και το σώμα σας, είναι προτιμότερο να δουλέψουμε ατομικά. Έτσι θα έχετε την αμέριστη προσοχή μου και όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ομαδικά προγράμματα

Ομαδικά τμήματα επιμόρφωσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μέσα από συζήτηση, βίντεο, πειράματα και συνταγές γνωρίζουμε το σώμα μας και μαθαίνουμε να το φροντίσουμε καλύτερα! Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σεμινάρια

Αν σας ενδιαφέρει να δείτε στην πράξη πώς μπορούμε μόνοι μας στο σπίτι να παρασκευάσουμε τα δικά μας καλούδια ελάτε σε κάποιο από τα σεμινάρια που διοργανώνω. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σύμμαχος στο σπίτι

Η δράση αυτή, που αποτελείται από 4 δίωρες συναντήσεις κατ’οίκον, αποτελεί ιδανική εναλλακτική για οικογένειες που θέλουν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί κάνοντας κάτι ευχάριστο και επιμορφωτικό για όλους. Ας αναβαθμίσουμε μαζί και με έξυπνο τρόπο τις καθημερινές συνήθειες της οικογένειας για να μπορούμε να έχουμε ακόμα περισσότερη χαρά, αντοχή και συγκέντρωση σε ότι κάνουμε! … Continue reading Σύμμαχος στο σπίτι

Επιμορφωτικά Παιδικά Πάρτυ

Θέλετε να γιορτάσετε τα γενέθλια του μικρού σας με εναλλακτικό και επιμορφωτικό τρόπο; Είσαστε στο σωστό μέρος! Συνδυάζουμε γνώση και παιχνίδι σε μια γιορτή όπως καμία άλλη! Ευφάνταστες υγιεινές νοστιμιές που πείθουν και το πιο δύσκολο παιδί και δίνουν έμπνευση στις μαμάδες για μια άλλου τύπου σχέση με το παιδικό φαγητό. Διαδραστικά παιχνίδια με τα … Continue reading Επιμορφωτικά Παιδικά Πάρτυ