Τι μπορώ να κάνω για σας

Μπορώ να σας προσφέρω όλη την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε μια για πάντα την υγεία και την ευεξία που έχετε ανάγκη και αξίζετε.

Μέσα από τη δουλειά μας, θα σας βοηθήσω να ανακαλύψετε εκ νέου την τροφή. Αληθινή, θρεπτική, νόστιμη τροφή, ικανή να σας θρέψει και να βοηθήσει την ενέργεια και τη διάθεσή σας να ισορροπήσουν.

Παράλληλα, θα σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τυχόν ψυχολογικές αιτίες που σας κάνουν να στρέφεστε στο φαγητό και θα σας δώσω εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εξυγιάνετε τη σχέση σας με αυτό.

Μιλάμε για ευχάριστες, διαρκείς αλλαγές που γίνονται με μικρά σταθερά βήματα. Όχι απότομες διατροφικές υπερβολές ή προσωρινές διορθώσεις.

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να γίνετε πιο υγιείς και πιο χαμογελαστοί ώστε να μπορείτε να χαίρεστε το σώμα και την ανανεωμένη ενέργειά σας κάθε μέρα.

Όταν βάζετε την υγεία σας πρώτη, τα υπόλοιπα ακολουθούν από μόνα τους!

Εργάζομαι με άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και κοινωνικού υπόβαθρου από όλη την Ελλάδα: επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη, επαγγελματίες, ηθοποιούς και άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, φοιτητές, νέες ή μέλλουσες μητέρες, συνταξιούχους.

Το ένα πράγμα που έχετε όλοι από κοινού; Το ότι έχετε κουραστεί να δοκιμάζετε προσεγγίσεις που σας εξουθενώνουν, δίνοντας βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα και είστε όλοι έτοιμοι να αναλάβετε τον έλεγχο της υγείας σας μια για πάντα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς η προσέγγιση του BodyLove διαφέρει.

Αν είστε έτοιμοι να για ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο, ας κανονίσουμε μια δωρεάν διερευνητική συνεδρία. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και να ακούσω τις ανησυχίες και τους στόχους σας. Θα αποφασίσουμε από κοινού αν μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να τους πετύχουμε.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ως Βιολόγος και Σύμμαχος Προαγωγής Υγείας, δουλεύω μέσα από διαπαιδαγώγηση, υποστήριξη, καλλιέργεια επίγνωσης και κινήτρου ώστε να αποκτήσετε εφόδια που θα χρησιμοποιείτε μια ζωή για να φροντίσετε το σώμα σας και τον εαυτό σας. Δουλεύω παράλληλα και ΔΕΝ αντικαθιστώ την ομάδα των ειδικών υγείας που σας παρακολουθούν (γιατρούς, διαιτολόγους, ψυχολόγους κτλ).