Ποια είμαι

Ονομάζομαι Γκλόρια Κωνσταντουδάκη και είμαι το άτομο πίσω από το BodyLove.

Είμαι Βιολόγος και πιστοποιημένη Σύμμαχος Προαγωγής Υγείας (Health Coach). Ως άτομο έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά στη σχέση μου με το φαγητό και το σώμα μου και γνωρίζω πια από πρώτο χέρι πως οι ακρότητες δεν δουλεύουν.

Ουσιαστικά μόνιμα αποτελέσματα δεν έρχονται μέσα από πειθαρχία σε διατροφικούς κανόνες έξω από μας, αλλά από αληθινή αγάπη για τον εαυτό μας και το σώμα μας.

Η αληθινή αλλαγή έρχεται επειδή το θέλω όχι επειδή πρέπει.

Δεν μετράω θερμίδες, πόντους ή κιλά… Πιστεύω στην διαισθητική διατροφή, στην ουσιαστική επαφή με το σώμα και ότι αυτό έχει ανάγκη. Για μένα δεν υπάρχουν καλές και κακές τροφές, υπάρχουν πιο θρεπτικές και λιγότερο θρεπτικές, πιο ευεργετικές και λιγότερο ευεργετικές. Το τι διαλέγω κάθε φορά καθορίζεται από τη γενικότερη πρόθεση μου και αυτή είναι να φτάσω λυγερή και δυνατή μέχρι τα 80 τουλάχιστον!

Αποστολή μου, μέσα από την προσωπική μου εμπειρία και τις γνώσεις μου ως αριστούχος βιολόγος, είναι από τη μία να σας βοηθήσω να κατανοήσετε τη λειτουργία του οργανισμού σας και από την άλλη να σας διευκολύνω, εξατομικευμένα και με τρόπο πρακτικό, να αναβαθμίσετε τις καθημερινές σας συνήθειες ώστε να βελτιώσετε τη βιολογική σας κατάσταση και να αποκτήσετε την ευεξία και την ισορροπία που έχετε ανάγκη και αξίζετε.

Ας γίνουμε σύμμαχοι για μια ουσιαστική και μόνιμη αλλαγή προς το καλύτερο.

Δείτε πώς εδώ.