Συχνές Ερωτήσεις

Τι να περιμένω από τη δουλειά μαζί σου Γκλόρια;

Εξατομικευμένες πληροφορίες και πρακτικές ιδέες σε κάθε βήμα της πορείας σας.

Επιμόρφωση πάνω σε θέματα βιολογίας της τροφής.

Συνεχή ενθάρρυνση για καλλιέργεια της αυτοπαρατήρησης. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε σύνδεση με το σώμα σας,  θα μάθετε να το αγαπάτε και να το αφουγκράζεστε.

Μικρές διαρκείς αλλαγές που θα αλλάξουν την υγεία σας προς το καλύτερο.

Γνωριμία με τεχνικές διαχείρισης αρνητικών συναισθημάτων.

Απώλεια παραπανίσιων κιλών ως αποτέλεσμα της προσπάθειας σας για φροντίδα του εαυτού.

Επανάκτηση ψηλών επιπέδων ενέργειας και μεγαλύτερη διάθεση για ζωή, επαφή και δημιουργία.

Αισθάνομαι πως έχω ανάγκη από προσωπική παρακολούθηση. Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε συνεργασία;

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μου για να προγραμματίσουμε μια διευρευνητική  BodyLove συνεδρία ώστε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να εργαστούμε μαζί.

Δεν προγραμματίζω έκτακτες περιστασιακές συνεδρίες με νέους πελάτες λόγω της φύσης της προσέγγισης μου.

Αυτό γιατί η προσέγγισή μου εστιάζεται στο να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ριζικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σε σχέση με την τροφή και το σώμα σας, και στη συνέχεια να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα μέσα από εξατομικευμένες λύσεις να επιτύχετε τους στόχους που θέτετε, με διαρκή αποτελέσματα. Αυτή η προσέγγιση απαιτεί χρόνο.

Χρειάζομαι για αυτό έναν ελάχιστο αριθμό συνεδριών από όλους τους νέους πελάτες. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανά περίπτωση και είναι θέμα που θα το δούμε μαζί κατά τη διάρκεια της διερευνητικής BodyLove συνεδρίας μας.

Απόφοιτοι του Σχολείου Βιολογίας της Τροφής ή άτομα με τα οποία συνεργάστηκα στο παρελθόν, μπορούν να κανονίσουν κάποια έκτακτη συνεδρία ανά πάσα στιγμή.

Είσαι από αυτούς τους διατροφολόγους που θα μου πουν να τρώω μόνο μαρούλια και μάνγκο;

Για αρχή, δεν είμαι διατροφολόγος, είμαι Σύμμαχος Προαγωγής Υγείας (Health Coach). Αυτό στην πράξη εμπεριέχει πολλούς ρόλους και δεν περιλαμβάνει τη χορήγηση διατροφικού προγράμματος με μαρούλια ή χωρίς μαρούλια. Μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε, θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού έτσι ώστε να φροντίσετε το σώμα σας καλύτερα και σύμφωνα πάντα με το τι σας αρέσει και τι όχι. Έτσι, σιγά σιγά θα οικοδομήσουμε μαζί ένα νέο τρόπο φροντίδας του σώματος, πιο ισορροπημένο και θρεπτικό, που όμως εναρμονίζεται απόλυτα με τις προτιμήσεις σας. Ας το υπογραμμίσουμε: Μια διατροφή που δεν είναι απολαυστική δεν μπορεί ποτέ να είναι καλή.

Μπορείτε να έχετε και τα δυο! ΚΑΙ θρέψη ΚΑΙ απόλαυση. Μπορώ να σας δείξω πώς.

Καλά όλα αυτά, αλλά εγώ Γκλόρια δεν ζω στην Κρήτη. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε από απόσταση;

Ναι, φυσικά!

Δουλεύω με πελάτες από όλη την Ελλάδα χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές εφαρμογές ζωντανής επικοινωνίας. Από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μπορούμε να συνεργαστούμε απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.